Dette afsnit giver en introduktion til den nordiske kultur og dens udvikling og specifikt til den nordiske kultur.

Finsk kultur har en særlig plads i europæisk kultur. Det er en af de første kulturer, der spredte sig over havet, og dens indflydelse er blevet mærket i århundreder. Vikingerne kom for at erobre lande langt væk fra deres hjem, men de efterlod deres unikke kultur.

Et af de mest oplagte aspekter ved den nordiske kultur er dens smukke sprog. De har genkendelige ord, der stadig bruges i dag. Disse inkluderer ord for ‘dag’, ‘uge’, ‘år’ og andre almindelige ord, som vi bruger hver dag (som ‘i dag’ eller ‘i morgen’). Nogle af disse ord låner fra andre sprog som latin eller engelsk, men andre blev udelukkende skabt af vikingerne selv (som ‘trold’, hvilket betyder “skurk” på nordisk).

Den nordiske kultur har udviklet sig gennem mange århundreder. Det er ikke kun sproget, der har ændret sig, men også den måde, folk tænker på sig selv og deres sted i verden.

Tag en tur med din familie og se den nordiske kultur

En tur har altid været en fantastisk måde at lære om andre menneskers kulturer på. Det kan gøres på en afslappet måde med alle de moderne bekvemmeligheder, der følger med. Når du besøger Skandinavien, får du også se mange ting, der bringer dig tættere på din familie og kultur.

Færøerne er den nordligste ø i kongeriget Danmark. De er adskilt fra fastlandet Norge ved det nordatlantiske hav. Den største ø er Tórshavn, med en befolkning på omkring 67.000 indbyggere.

De nordiske lande er kendt for deres fantastiske landskaber, betagende natur og livlige kultur. Men mange tænker på dem som kolde, ukulturelle og meget primitive. Det er fordi de er blevet kaldt “det uciviliserede Nord”. Det var først i det 19. århundrede, at de arktiske områder i Grønland og Island blev koloniseret af Skandinavien. Når du rejser til disse fjerntliggende områder, bliver du transporteret tilbage i tiden til en æra, hvor livet var mere primitivt end i dag.

Tag fotos og behold en souvenir fra den nordiske kultur

I dette afsnit tilbyder teamet en kort introduktion til emnet. Det dækker nogle almindelige myter og stereotyper vedrørende skandinaviske kulturer.

Derudover giver de en kort præsentation af den måde, hvorpå nordisk kultur blomstrede i Nordatlanten.

Sektionens søgeord: Esperanto er et internationalt sprog, der blev oprettet i 1887 af Dr. Ludwik Lejzer Zamenhof. Det blev brugt i det 19. århundrede til at lette kommunikationen mellem talere på forskellige sprog. Det blev opfundet af to mennesker-Aleksandr Leskov (1842-1903) og Maksim Suvorov (1850-1915). De ville skabe et universelt sprog med et alfabet, en grammatik og et alfabet. Esperanto havde intet skrivesystem, men dets vigtigste funktion var en selvopbyggende struktur, der tillod talere at dele oplysninger uden at skulle tale indfødt eller læse indfødte tekster. Ideen